Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Corrupció
La CUP demana dimissions i eleccions anticipades a Sabadell

També fa una crida a sumar-se a  la concentració que la Plataforma Sabadell lliure de corrupció ha convocat per aquest divendres a les 19h a davant de l’ajuntament.

07/02/2013 Política
Estil bustos Estil bustos

La CUP ha fet públic aquesta tarde un comunicat  per remarcar que "no accepta que dos mesos després de que sortís a la llum pública l'operació mercuri, encara ningú hagi assumit responsabilitats polítiques al respecte" i també considerable inacceptable que Manuel Bustos, com a màxim responsable polític d'aquesta situació, torni a agafar les regnes del govern municipal com si res hagués passat.

En aquest sentit, la formació veu amb preocupació la institucionalització de la corrupció a la nostra ciutat i que el govern actual continuï, a la desesperada, més preocupat en mantenir la cadira que en donar una sortida política i democràtica a la greu situació generada. La multiplicació de casos de corrupció arreu és la constatació de que la corrupció és un factor intrínsec del sistema polític que cal tallar d'arrel.

Davant d'aquesta situació i per la manca de voluntat política per revertir-la, la CUP demana la immediata dimissió de l’alcalde i de la resta d'imputats i imputades de tots els càrrecs públics, tant municipals com supramunicipals, la  dissolució del consistori, tal i com marca l’article 61 de la Llei de Bases del Règim Local i la convocatòria d’eleccions anticipades.

La CUP entén que cal donar una sortida democràtica i política a la greu situació que pateix la ciutat i les eleccions anticipades permetrien sortir d'aquest atzucac amb un mínim de garanties democràtiques, segons la formació.

També fa una crida a sumar-se a la concentració que la Plataforma Sabadell lliure de corrupció ha convocat per aquest divendres a les 19h a davant de l’ajuntament.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid