Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vaga d'ensenyament
Cap a la vaga d'ensenyament a les Illes Balears

El 13 i 20 de març els sindicats de l'ensenyament públic convoquen vaga

25/02/2013 Educació

El dia 13 i 20 de març els sindicats de l’ensenyament públic a les Illes Balears STEI-Intersindical, FETE-UGT, ANPE i FECCOO convoquen vaga per denunciar la manca de voluntat negociadora per part de la Conselleria d’Educació en el projecte de Decret de tractament integrat de llengües (TIL) i l’esborrany de la llei reguladora de la convivencia escolar.

Els sindicats es posicionen a favor de la retirada de totes dues lleis, perquè són una amenaça al consens lingüístic i una agressió a la llibertat de cátedra, d’expressió i de dignitat del professorat, sobretot en el cas de la llei reguladora de la convivència.

A més, els sindicats també denuncien la precarització de les condicions laborals i les reduccions en el pressupost d’educació.

El dia 13 de març hi haurà una concentració davant la Conselleria d’Educació i el dia 20 tindrà lloc la manifestació.

Els sindicats fan una crida a tota la comunitat educativa a participar en les accions per tal de reconduir la situació i exposar possibles solucions als principals problemes del sistema educatiu.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid