Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cultura
Sant Cugat: la CUP vol les entitats amb més presència als equipaments municipals

La CUP de Sant Cugat entén que la cultura no sempre ha de tenir un retorn econòmic. Argumenten que la cultura que dóna cohesió social i això s'ha de veure en els equipaments

02/01/2013 Cultura

La CUP de Sant Cugat prensentarà una moció per proposar establir un conveni que fixi tarifes i possibles dates de lloguer de la Biblioteca Central Gabriel Ferrater, el Conservatori Municipal i el Teatre-Auditori, equipaments municipals de l'anomenat centre cultural. Segons la CUP, aquesta iniciativa i aquest acord haurien de sorgir a partir d'un grup de treball format per membres de les entitats, l'àrea de Cultura de l'Ajuntament i el consell de l'OAMCIC. Aquesta moció també contempla l'objectiu d'establir una jornada anual de les entitats al Teatre-Auditori en què puguin fer difusió de les seves activitats.

La formació independentista ha puntualitzat que la millor opció fóra que l'acord no suposés costos addicionals per a les entitats. En aquest sentit creuen que "seria una manera molt simbòlica de fer encara més visibles les entitats de cultura de la ciutat ara que, entre d’altres coses, hem vist com s’han retallat les subvencions que se’ls hi atorguen anualment."

Guim Pros, regidor per la CUP, ha exposat  durant una roda de premsa que consideren que la cultura no sempre ha de generar beneficis econòmics. També ha afegit que l'esperit d'aquest conveni és ajudar les entitats a "agafar embranzida", promovent el teixit associatiu de Sant Cugat del Vallès i la cohesió social a la població.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid