Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Sant Cugat del Vallès demana a l'Ajuntament que faci públic el cartipàs abans del ple

A la Junta de Portaveus celebrada ahir dimecres, la CUP de Sant Cugat del Vallès va fer palès el seu malestar denunciant els terminis tan ajustats que impossibiliten treballar les propostes i alhora fer les esmenes pertinents si es creu oportú.
 
La CUP Sant Cugat del Vallès emplaça a l'equip de govern i a l'alcadessa Mercè Conesa a fer públic el nou cartipàs abans que s'aprovi al Ple extraordinari d'aquest proper dilluns 11 de juliol. La formació independentista considera que la ciutadania i les entitats de la població tenen dret a tenir la informació abans que s'aprovi i lamenta que ni tan sols la seva formació disposi de tota la informació a menys d'una setmana del Ple.

07/07/2011 22:16 Política

Per a la CUP, un Ajuntament premiat com un dels més transparents alhora de treballar i que més impulsa la participació ciutadana no pot caure en aquestes contradiccions que ens afirmen tot el contrari.

És per això que assenyala que la transparència i potenciar la participació ciutadana és fa des de la voluntat política però també des de l'acció directa del treball dia a dia i, "malauradament, el nostre equip de govern no camina cap aquesta direcció. Ho demostra clarament com s'ha gestionat el nou cartipàs (que avui dijous encara no ens ha arribat i el ple és dilluns) o com s'organitzen els Plens Ordinaris Muncipals on tota la informació relacionada amb el Ple et pot arribar amb 48 hores d'antel·lació, fet que impossibilita clarament la feina d'una organització com la nostra de vocació assembleària i horitzontal",remarca la CUP de Sant Cugat del Vallès.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid