Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Nou espai alliberat a Palma. Neix el Casal la Fona

Des del desallotjament del Casal Ocupat les Vies, ara fa tres anys, no havia tornat a haver un espai alliberat per a la feina política a Palma. La nit de divendres a dissabte, un nombrós grup de joves de Ciutat ocuparen un immoble buit per a fer-hi les seves activitats. L'espai rep el nom de Casal la Fona.

22/02/2009 09:35 Política

 

El Casal es troba ben al centre de la ciutat, concretament al carrer Santa Bàrbara, al centre històric de Palma. Encara no es sap l'horari que tendrà ni les activitats que s'hi faran, però al manifest repartit al veïnat el joves ocupes manifesten la intenció de reactivar la vida social i cultural dels joves del barri i la ciutat. Els ocupes, molts d'ells militants de les assemblees locals de Maulets i SEPC, també afirmen que el seu "objectiu és crear un espai que sigui un referent local de participació social i oci alternatiu, i alhora un punt de trobada entre els i les joves de tot Palma."

 dscn2898

Ahir durant tot el matí diversos veïns i veïnes s'anaren apropant a l'immoble per conèixer als nous ocupants. Aquests, de bon principi, manifestaren la seva disposició a ajudar als joves amb el que calgui, l'únic que demanaren fou respecte al descans i a la neteja de la zona.

 

Més informació: comunicat repartit als veïns

Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid