Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Nova ocupació després del desallotjament del Casal Popular de Les Corts

Després de viure diverses amenaces de desallotjament i de patir el definitiu el passat 16 de desembre, el Casal Popular de Les Corts ja té un nou espai. L'Assemblea de Joves de Les Corts (AJLC) ha ocupat un espai al carrer Taquígraf Serra número 27 de Barcelona per poder continuar el projecte encetat ara fa quatre anys.

Aquesta acció està motivada per "la lluita contra la destrucció i per la rehabilitació de la Colònia Castells". El noi espai tindrà doncs com a principal objectiu "resistir contra un pla especulatiu que pretén destruir una part històrica del barri en favor dels interessos econòmics d'uns pocs".

03/01/2011 11:53 Drets i Llibertats

Però segons afirma l'AJLC, també vol ser un punt de resistència contra aquells que volen fer de Les Corts un barri elitista al servei del consumisme ignorant les necessitats de la gent que hi viu, un lloc des d'on tothom que vulgui lluitar per un altre model de barri pugui desenvolupar la seva activitat. El Casal es troba en procés de rehabilitació per poder obrir abans possible.

"Que sàpiguen que mai ens rendirem perquè sabem molt bé contra què lluitem i què hem de fer, a diferència de l'Ajuntament, que es pensa que desallotjant s'acaba amb una lluita", manifesta el col·lectiu.

Per saber-ne més:

Desallotgen el Casal Popular de Les Corts

El Casal Popular de Les Corts continuarà resistint davant qualsevol altre intent de desallotjament 

El jutge paralitza "de moment" el desallotjament del Casal Popular de les Corts 

El Casal Popular de les Corts segueix lluitant contra el desallotjament 

El Casal popular de les Corts de Barcelona es mobilitza davant l'amenaça de desallotjament 

 
Els Mossos no han desallotjat el Casal Popular de les Corts de Barcelona 

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid