Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament Nacional
L'ANC valora positivament la la declaració de sobirania de CiU i ERC

Demana a tots els representants polítics que continuïn avançant en el camí de l’acord per tal que l’objectiu del nou Estat independent sigui defensat per un ventall social i polític el més ampli possible.

13/01/2013 Política

En un comunicat fet públic ahir al vespre, l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) es congratula de la signatura de l’acord entre CiU i ERC en l’endegament de la desena legislatura, i el considera un pas en el camí de la unitat d’acció política i social necessària per arribar a assolir l’estat propi independent, un nou marc polític de llibertat col·lectiva en el qual es podrà disposar d’instruments adequats per a sortir de la crisi i per "construir entre tots el model de país que necessitem".

L'entitat demana, alhora, a tots els representants polítics que continuïn avançant en el camí de l’acord per tal que l’objectiu del nou Estat independent sigui defensat per un ventall social i polític el més ampli possible.

També manifesta la seva ferma disposició a participar activament en les iniciatives de col·laboració que es vagin establint entre les diferents forces polítiques i socials de Catalunya per tal de poder fer efectiu l’exercici del dret d’autodeterminació amb la celebració de la consulta oficial sobre la independència, consulta que haurà de tenir lloc en un termini de temps el més curt possible i no més enllà de l’any 2014.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid