Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
14-N
La CUP demana la llibertat i la retirada de càrrecs dels detinguts del 14-N a Girona

Aquest matí, els Mossos d'Esquadra han detingut a 8 persones que ha relacionat amb els aldarulls a la Cambra de Girona a partir dels de seguretat que hi ha a la seu

04/12/2012 Drets i Llibertats

La CUP s’ha solidaritzat amb les persones que avui han estat detingudes a Girona en relació a la vaga general del passat 14 de novembre. La formació ha demanat l’alliberament immediat de les persones que encara estan retingudes a les dependències policials i la retirada de tots els càrrecs que se’ls imputen.

La CUP ha carregat contra el Departament d’Interior per “l’escalada de repressió i violència” contra els moviments en defensa dels drets socials i contra les retallades”. En aquest sentit, la formació ha tornat a demanar la dimissió del conseller en funcions, Felip Puig, per la seva polèmica gestió al capdavant d’Interior.

8 detencions

El nombre d'imputats pels enfrontaments davant la Cambra de Comerç de Girona durant la manifestació de la passaga Vaga General del 14 de novembre.

Aquest matí, els Mossos d'Esquadra han detingut a quatre persones, dues de les quals ja han quedat en llibertat després de declarar a comissaria. Segons l'advocat dels imputats, Benet Salellas, la policia buscava quatre persones més amb intenció de detenir-les però no les ha trobat al llarg del matí. Per això, han decidit presentar-se voluntàriament aquesta tarda davant dels mossos "per demostrar que no tenen res a amagar". L'advocat espera que tots els imputats quedin lliures aquest mateix dimarts. Segons les darreres notícies, dos d'ells ja han quedat en llibertat.

Arran de les gravacions d'una càmera de seguretat que hi ha a l'edifici, els mossos creuen haver identificat les persones que haurien protagonitzat aquests enfrontaments. Segons ha comunicat la policia, tots tenen entre 22 i 35 anys. Se'ls considera responsables dels delictes de desordres públics, danys, violació de domicili jurídic i atemptat als agents de l'autoritat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid