Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Retallades
Centenars de persones dinen davant l'Ajuntament de Xàtiva contra les injustícies

Un govern local, més preocupat per lluir una bona imatge i l’entreteniment que per tenir uns serveis socials de qüalitat.

22/12/2012 Política
Dinar contra les injustícies davant l'Ajuntament de Xàtiva Dinar contra les injustícies davant l'Ajuntament de Xàtiva

Ahir, mentre es feien dinars d’empresa, els membres de la Plataforma ciutadana en defensa dels Serveis Públics van dinar a les portes de l’Ajuntament de Xàtiva (Costera) en senyal de protesta davant les polítiques "anti-persones que està imposant el govern municipal.

Un centenar de persones de persones indignades i afectades per aquestes mesures van participar en la protesta.La qual cosa ha estat volarada com a un èxit de la ciutadania a les portes del govern local, més preocupat per lluir una bona imatge i l’entreteniment que per tenir uns serveis socials de qüalitat.

El col·lectiu més nombrós va ser el d'ASPROMIVISE, que van tornat a reclamar públicament l'enorme deute que l’Administració té amb ells i que posa en perill la seua continuïtat. La Plataforma entén que hauría de ser l’Administració Autonòmica qui prestara aquest servei bàsic directament als discapacitats, però la realitat es ben distinta; la Generalitat está provocant la seua desaparició com a servei al mateix temps que no fa res per cobrir aquesta necessitat social de les famílies i persones més desafavorides.

També es va comptar amb una bona representació d’empleats públics de totes les administracions principalment de ensenyament i sanitat així com moltes dones, joves i persones en situació d’atur o pensionistes. Tots van mostrar el seu rebuig al fet d’actuar com res passara cosa que ja els té acostumats l'Ajuntament.

La Plataforma Ciutadana en Defensa dels Serveis Públics va a continuar exercint la seua protesta pel que consideren un atac directe a les persones com a essers humans. "Injustícies socials que está promovent el govern sota l’escusa d’una crisi que no hem causat i que només está duent-nos a una pobresa i pérdua de drets sense precedents" van remarcar.

I és que volen incidir en que davant aquesta situació hi ha alternatives molt distintes a la de fer pagar tot a les classes socials més desafavorides. Entenen que aquest govern no escolta la veu del seu poble ofegant-se i considera que aquesta situació ha de canviar. "Un canvi que comença ara amb moviments com el nostre; ciutadans que mostren el seu rebuig públicament i sense por" han dit.

Valora
Rànquings
  1. Dos "anti-wokes" de Reus "fan memòria" del seu pas per un casal de l'esquerra independentista
  2. Manifest llegit a Plama al final de la manifestació sota el lema "Mallorca no es ven"
  3. Manifestació a Palma contra la massificació turística
  4. Un motor de reacció català
  5. Comença el judici a les 7 feministes encausades per la vaga del 8M del 2018
  6. «Ara en manca una altra per a en Josep Pàmies...»
  7. Més de 170 organitzacions ciutadanes de tot l’estat espanyol presenten un manifest per denunciar la creixent militarització a la UE i la instauració d’un discurs bel·licista.
  8. La CUP comença una ronda amb moviments socials per analitzar conjuntament la situació del país i compartir propostes i reptes
  9. Manifestació a Sant Just Desvern contra el Pla de la Bonaigua
  10. Comença l'evacuació de turistes a Nova Caledònia mentre els independentistes protesten
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid