Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Retallades
Dinar popular a Xàtiva contra les injustícies socials

Esperen l'assistència de tota la ciutadania amb entrepà, beguda i manta, per a dir NO a les injustícies socials

20/12/2012 Drets i Llibertats
La gent de l'Hospital de Xàtiva amb els discapacitats La gent de l'Hospital de Xàtiva amb els discapacitats

La Plataforma ciutadana en Defensa dels Serveis Publics de la Costera-la Canal ha fet seua la convocatòria que des de l’ámbit de l’ensenyament s’ha fet per organitzar un dinar popular en front dels Ajuntaments de les principals localitats del territori. El  “dinar de Nadal” tindrà lloc aquest divendres, des de les 14:30h a les portes de l’Ajuntament de Xàtiva.

El dinar es fa per la necessitat de mostrar una vegada més la nostra indignació contra les polítiques de retallades que estan duent a terme els governs central i autonòmic. I especialment per la retallada brutal de les beques de menjador a milers d'alumnes, molts dels quals sense recursos.

A Xàtiva centenars de persones passen necessitats bàsiques mentre l’Ajuntament fa com si res passara i vol gastar 3 milions d’euros en una carretera. Només a ASPROMIVISE, l’Administració li deu 210.000 €, una xifra que deixa amb un futur incert la continuïtat del centre de dia per discapacitats.

Més del 50% dels joves no veuen futur laboral i estudiar es un repte econòmic. L’increment d’impostos i la disminució de Serveis Públics com la Educació, la Sanitat i els Serveis Socials demostren que "els nostres governants no tenen cap alternativa per a les persones, només per beneficiar a la Banca" afirma la plataforma.

El dinar és una manera original de protestar anant tots i totes a aquest dinar popular per fer-nos veure, que estem contra les retallades i contra qualsevol decisió política que ens trasllada al passat dels anys 60, segons l'entitat.

També es vol fer reflexionar sobre que hi ha alternatives a aquest desgavell moral i humanitari, que hi ha responsables i culpables però "no som el poble qui té que pagar aquestes indecències".

La data de l’event és la que normalment concentra molts dinars i sopars d’empreses, és precisament per això pel qual creen que "és el dia més idoni per a protestar per que si continuen atacant d’aquesta manera tan brutal l’estat de benestar que tants anys ha costat aconseguir, la immensa majoria de la població, en un futur, no tindrà mes remei que quedar-se al carrer, sense poder fer cap consum, com ja està passant amb moltíssimes famílies"

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid