Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sindicalisme
Nova campanya de la Intersindical-CSC: "Som el sindicat independentista"

El sindicat català vol promoure del procés d'independència als centres laborals

08/11/2012 Laboral

La Intersindical-CSC ha impulsat una nova campanya per difondre el procés d'independència del poble català als centres laborals.

Sota el nom "A la feina treballa per l'estat propi", el sindicat ha presentat una campanya a través de la qual es reivindica com l'opció sindical nacional dels treballadors catalans. La campanya compta amb una pàgina web pròpia i l'etiqueta de Twitter #SindicatIndependentista.

El sindicat català fa pública aquesta campanya l'endemà de signar una declaració conjunta amb l'ANC per cridar a la vaga general de dimecres que ve.

10 raons per les quals la Intersindical-CSC es presenta com el sindicat independentista:

1- La defensa d’un marc laboral català, on les condicions laborals es decideixin aquí i no a Madrid, París o Brussel·les.

2- En un context d’opressió nacional i espoli fiscal, no es pot desvincular la lluita social de la lluita per l’alliberament nacional.

3- El sindicalisme nacional i de classe és la millor eina de defensa de drets laborals.

4- La lluita per la independència i la justícia social no es pot circumscriure tan sols al Principat de Catalunya i es fa necessària la defensa de marc nacional, social, econòmic i cultural dels Països Catalans.

5- Cal portar el debat sobiranista als centres de treball, explicar als treballadors d’arreu del país que el seu benestar i els seus drets depenen d’assolir l’estat propi.

6- La cohesió social del país depèn també de ser capaços de fer del català la llengua comuna i d’entesa de la societat.

7- Defensa de la negociació col·lectiva d’àmbit nacional per adequar el marc laboral a les necessitats dels treballadors.

8- Suport a les convocatòries de caràcter sobiranista i independentista. "Hem estat els únics que hem donat suport de forma desacomplexada i activa a la històrica manifestació independentista de l’11 de setembre de 2012".

9- És el sindicat amb més presència al món per explicar la realitat catalana. És membre de ple dret de la Federació Sindical Mundial i de la Plataforma de Sindicats de Nacions Sense Estat.

10- No disposa de cap lligam amb Madrid que condicioni la paraula o l’acció, ni a nivell orgànic ni de federació. "Som un sindicat plenament català i ens devem, per tant, únicament a la classe treballadora dels Països Catalans".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid