Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
14-N
La Intersindical-CSC se suma a la convocatòria de vaga general

Pel sindicat, la resposta ha de ser la més massiva possible i una oportunitat per visualitzar que el poble de català ha iniciat un procés cap a l’exercici del dret a decidir

29/10/2012 Laboral
"Cada cop som més les persones que naveguen en la direcció de l'estat propi i la justícia social" "Cada cop som més les persones que naveguen en la direcció de l'estat propi i la justícia social"

La Intersindical-CSC s’afegeix a la convocatòria de vaga general pel proper 14 de novembre, tot coincidint amb la data acordada en d’altres països de la perifèria europea, com Portugal i per les organitzacions sindicals majoritàries de l’àmbit de l’Estat espanyol.

Aquesta mobilització d’abast europeu es fa en resposta a les mesures d’ajustament que lluny de suposar una via de sortida a la situació de crisi encara l’aprofundeix més, aquestes mesures venen decidides des del BCE i la Comissió Europea i acaben sent executades pels governs de torn.

Per a la la Intersindical-CSC, la resposta ha de ser la més massiva possible, i ha d’implicar a totes les organitzacions sindicals, ja que considera que també  ha de ser una oportunitat per deixar clar que el poble català ha iniciat un procés cap a l’exercici del dret a decidir i que situacions d’espoli com l’actual dèficit fiscal agreugen de manera injusta les condicions de vida dels sectors socials més desafavorits

Sortir de la crisi, però a qualsevol preu

El sindicat pronostica que la situació al 2013 empitjorarà encara mes les condicions laborals i socials i s’incrementaran les polítiques d’ajustament, les retallades. És per això que considera que cal continuar amb aquesta dinàmica mobilitzadora i donar una resposta amb convocatòries de vaga general els cops que sigui necessari, per aturar aquestes polítiques i forçar als governs a fer polítiques diferents, que garanteixin la sortida de la crisi, però no a qualsevol preu, sinó afavorint els interessos dels treballadors i treballadores i de la majoria de la ciutadania.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid