Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Diada
Intersindical-CSC: "Hem d'omplir de contingut social el projecte nacional català"

El sindicat celebra l'èxit de la manifestació de la Diada i aposta per "pujar al tren de l'alliberament amb convicció i generositat, amb capacitat de diàleg i determinació per a confrontar quan calgui"

14/09/2012 Política

La Intersindical-CSC aposta per "treballar dur per assolir majories socials" i "omplir de contingut social el projecte nacional català". El sindicat admet que "es fa difícil analitzar fredament la massiva demostració del futur desitjat pel nostre poble: la independència", en referència a la manifestació de la Diada, i constata que "la independència nacional ha esdevingut a Catalunya l'eix central del discurs polític, econòmic i social".

"Els partits polítics, les institucions i els agents socials hem d'escoltar la massiva demanda de llibertat nacional de la ciutadania. I hem d'actuar en conseqüència, ja que la Història i les generacions que vindran jutjaran els nostres actes", assenyala.

Pel sindicat, el clam independentista de la Diada ha estat "un punt i a part". "Hem de pujar al tren de l'alliberament amb convicció i generositat, amb capacitat de diàleg i determinació per a confrontar quan calgui", sentencia.

"Sumar i dotar de força la classe treballadora"

La Intersindical-CSC alerta que "el primer que farà l'adversari serà negar, diluir la realitat" però recomana treballar per "sumar i dotar de força la classe treballadora" "tenint al cap la nació sencera i amb un enfocament radicalment democràtic i de classe".

En aquest sentit, demana als agents socials dels Països Catalans que treballin "de manera inclusiva, sumant més i més persones a la tasca de construcció nacional i social del nostre país".

El sindicat es reafirma en aquesta aposta, i sosté que "continuarà treballant sense defallir per dotar aquest poble d'un estat propi, amb territorialitat plena, socialment just i igualitari".

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid