Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
25-N
L'Entesa per Sabadell i l'Altraveu de Castellar, amb la CUP-AE

"En l’actual conjuntura nacional la CUP-AE podria jugar un rol des de l’esquerra i la justícia social en què es veurien representats nous sectors crítics"

16/11/2012 Política

El degoteig de suports polítics a la CUP-Alternativa d'Esquerres suma dues noves adhesions municipals: el de l'Entesa per Sabadell i el de l'Altraveu de Castellar del Vallès.

L’assemblea de l’Entesa per Sabadell ha acordat manifestar que "seria molt positiu que la CUP –Alternativa d’Esquerres entrés al Parlament" i ha afirmat que això suposaria "renovació i inclusió d’una força més transformadora en l’actual ventall de projectes polítics d’esquerres".

La formació destaca que la CUP "no entén la política com una professió i defensa la renovació dels càrrecs, té un arrelament als moviments socials i un ideari obertament anticapitalista". Si bé deixa clar que  no demana el vot per cap candidatura, l'Entesa considera que "en l’actual conjuntura nacional la CUP –Alternativa d’Esquerres podria jugar un rol des de l’esquerra i la justícia social en què es veurien representats nous sectors crítics".

De la seva banda,  l'Altraveu dóna suport a la CUP-AE perquè "representen un moviment de base, assembleari, que aglutina molts moviments socials, que porta un programa de renovació i radicalitat democràtica, crític amb el sistema econòmic actual i que proposa alternatives a l'actual situació de crisi agreujada per l’estafa econòmica que estem patint amb la complicitat de la majoria de partits polítics amb representació institucional".

"La CUP és un projecte nascut des de la base dels pobles i ciutats, amb la participació directa de la gent, sense estructures jeràrquiques, obertes a tothom i amb qui hem compartit moltes de les nostres reivindicacions al carrer i als ajuntaments i ens agradaria que fos considerada per vosaltres com una opció electoral a tenir en compte en el mapa polític català", manifesta.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid