Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
25-N
Revolta Global demanarà el vot per la CUP

La formació aposta per construir una alternativa política àmplia que tingui com a objectiu la ruptura "amb les actuals polítiques d’ajust i amb el règim espanyolista"

17/10/2012 Política
Revolta Global-Esquerra Anticapitalista Revolta Global-Esquerra Anticapitalista

Revolta Global-Esquerra Anticapitalista demanarà el vot per la CUP a les eleccions del 25 de novembre. L'organització ha fet pública aquest dimecres una declaració on afirma que la CUP-Alternativa d'Esquerres és la candidatura "que presenta un programa de ruptura i de canvi social més clar i uns candidats i candidates més compromeses amb les lluites socials".

Revolta Global-Esquerra Anticapitalista explica que no es presenta a les eleccions tot i que haver treballat perquè hi hagués "una candidatura anticapitalista el més forta possible" que aplegués organitzacions com la CUP, les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV), Revolta Global-Esquerra Anticapitalista i altres candidatures locals i organitzacions anticapitalistes. No ha estat possible, doncs, forjar "una candidatura que sumi el conjunt de l’ampli ventall de veus crítiques amb el sistema que avui hi ha a Catalunya".

Construir una alternativa política d'esquerres

Revolta Global aposta per "construir una alternativa unitària i amb àmplia incidència social" que sigui "resultat de la confluència de moltes persones i organitzacions". En aquest sentit, insta tots els sectors de l’esquerra catalana a crear "un nou instrument polític que pugui arribar a ser majoritari al conjunt de la societat" i a "articular una majoria política i social favorable a la ruptura amb l’actual model econòmic i amb el règim espanyolista".

Segons apunta, "el repte de fons és construir una alternativa política el més àmplia i forta possible, que tingui com a objectiu la ruptura amb les actuals polítiques d’ajust i amb el règim espanyolista i que defensi un altre model de societat". I també "que defensi la desprofessionalització de la política i que tingui un ferm compromís amb les lluites socials", manifesta.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid