Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mobilitat
L'alcalde de Tarragona no es presenta a la trobada amb STOP Parquímetres

L’entitat ha expressat el seu malestar perquè se’ls va avisar un dia abans que es feia la reunió tot i haver-la sol·licitat feia gairebé un mes

01/11/2012 Política

La Plataforma Tarragona STOP Parquímetres tenia concertada una reunió amb Josep Fèlix Ballesteros, l’alcalde de la ciutat, per ahir dimecres, però es va haver d’anul·lar arran de la seva absència. La reunió havia de servir per traslladar-li les crítiques al pla de mobilització i noves propostes que poguessin suplir-ne mancances.

Davant d'aquest fet, la Plataforma ha manifestat el seu malestar pel tracte rebut ja que els van avisar un dia abans que finalment sí que es feia la reunió tot hi haver-la concertat un mes abans, i tampoc no els van informar de la presència o no de l’alcalde.

L’entitat ha expressat que "tenint en compte les més de 2000 signatures presentades, esperàvem més predisposició per a escoltar-nos" i ha qüestionat la voluntat de dialogar del consistori. A més, ha denunciat l’actitud de Begoña Floria, regidora de mobilitat, que, quan se l’ha informat de la intenció de suspendre la reunió per l’absència de l’alcalde, ha fet tot de retrets a membres de la Plataforma.

Les desavinences amb Floria fan que l’entitat vegi més necessari “establir un contacte directe amb alcaldia, per tal que es garanteixi una trobada plàcida i fructífera”. La Plataforma, doncs, ha sol·licitat una cita que permeti “tractar les mancances i problemàtiques derivades de l'aplicació del PMUS".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid