Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Participació ciutadana
La Plataforma Tarragona Stop Parquímetres entrega 2.100 signatures a l’Ajuntament

Amb aquesta acció es vol aconseguir una reunió amb l’alcalde per transmetre-li el malestar de la ciutadania i posar-hi solucions

12/10/2012 Política

La Plataforma Tarragona Stop Parquímetres va fer arribar dimecres passat a l’Ajuntament de Tarragona un recull de 2.100 signatures aconseguides en el darrer mes i mig. A més, van entregar una instància que demana una reunió amb l’alcalde de la ciutat i la regidora de mobilitat.

La Plataforma considera que “el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) podria ser una eina important, però ara mateix no està essent ben aplicada, ja que, a banda de suposar una despesa afegida per a la ciutadania, no té en compte la gran quantitat de persones que es desplacen a diari a la nostra ciutat per a treballar-hi”.

Les signatures defensen la regulació d’aparcament de pagament en zones de llarga durada, de curta durada i de residents com a mesura prioritària del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS). De moment, el projecte no evita ni problemes d’aparcament ni col·lapses a la via pública, no redueix ni la contaminació acústica ni l’atmosfèrica, no garanteix el bon funcionament del transport públic, no té en compte ni els ciutadans ni els residents de la zona i en perjudica l’economia.

Amb l’entrega de les signatures al consistori es vol demanar que certs aparcaments tornin a ser de no-pagament, que es faci una revisió del PMUS amb la participació de la ciutadania, i que es retornin els diners de les multes que s’havien posat quan encara no hi havia la senyalització correcta.

L’entitat, per tant, considera imprescindible la reunió amb l’alcalde i la regidora de mobilitat per, així, traslladar el malestar que els ha transmès la ciutadania durant la recollida de signatures i per trobar-hi solucions.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid