Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ensenyament
Comença el Xè Congrès d'USTEC-STEs

Sota el lema “lluitem per avançar”, analitzarà la situació actual de l’ensenyament públic a Catalunya i les conseqüències de les retallades.

30/11/2012 Res-pública
Cartell del Congrès Cartell del Congrès

Avui comença el Xè Congrés de l'USTEC-STEs a la ciutat de Salou, amb la participació de 150 delegats i delegades, de tots els territoris de Catalunya, escollits en assemblees d’afiliats i afiliades. El congrès s'allargarà fins diumenge.

Sota el lema “lluitem per avançar”, analitzarà la situació actual de l’ensenyament públic a Catalunya i les conseqüències de les retallades, com també, la progressiva mercantilització i privatització de l’educació pública.

El sindicat entén que es troben en un dels moments més difícils per l’educació del nostre país, ja que les mesures que estan prenent el governs de la Generalitat i el govern central, posen en greu perill l’ensenyament públic i, alhora, perjudiquen greument la igualtat d’oportunitats i la cohesió social.

En el Congrés traçaran les línies bàsiques de resistència i lluita per recuperar la qualitat de l’educació pública i condicions de treball dignes per a tot el professorat. "Amb el convenciment que la lluita contra les mesures neoliberals i la recuperació dels serveis públics és la única arma que tenim per sortir d’aquesta crisi".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid