Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llengua
Concert del SEPC per l'ensenyament en català

Amb les actuacions d'Obrint Pas, KOP, At Versaris, Eina i Ebri Knight

27/10/2012 Llengua

El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) ha preparat un concert per aquest dissabte a la nit al Parc Esportiu del Garraf de Vilanova i la Geltrú. Hi actuaran Obrint Pas, KOP, At Versaris, Eina i Ebri Knight.

Amb aquest concert el SEPC vol rebutjar l'ofensiva espanyolista i francesa contra la llengua catalana i encoratjar els estudiants a participar a les mobilitzacions en defensa a l'ensenyament en català.

En aquest sentit, el sindicat denuncia que "els exemples de voler eliminar-nos com a poble s’intensifiquen" tant a la Franja, on eliminen l'oficialitat del català per dir-ne aragonès oriental, com al País Valencià i a les Illes, on l’ofensiva espanyola contra la unitat territorial és més forta que mai, i també a Catalunya. I a la Catalunya Nord l’educació catalana està restringida només a aquells que poden accedir a l'escola la Bressola.

"Les úniques armes que tenen són la de voler acabar amb la llengua, el que ens uneix com a poble i el que ens segueix creant la nostra història", afirma. Per aquest motiu, el SEPC aposta per "lluitar per construir un futur on les generacions que ens segueixen puguin aprendre, llegir i xerrar en català arreu dels Països Catalans".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid