Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
25-N
ANC: "Cal traslladar el clam independentista de l'11-S al Parlament"

L'assemblea reclama als partits que no utilitzin el discurs de la por i les amenaces per "desqualificar l’objectiu d’assolir la independència de Catalunya"

20/11/2012 Política

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) demana que cap vot independentista es quedi a casa el 25 de novembre. "Cal traslladar el clam de l’11 de setembre per omplir el Parlament de diputats disposats a treballar perquè Catalunya sigui el proper estat independent d’Europa", afirma.

L'assemblea assegura que les eleccions seran plebiscitàries i que permetran conformar un Parlament "amb una gran majoria de diputats independentistes", i en aquest sentit ha editat un vídeo on insta tothom a votar.

L'ANC valora positivament que en aquesta contesa electoral hi hagi un ventall molt ampli d’opcions que amb diferents matisos i accents defensen el dret a l’autodeterminació i es comprometen a fer el referèndum. A nivell ideològic l'ANC, que no dóna suport a cap partit en concret, assenyala que "els electors podran escollir entre diferents opcions sobiranistes aquella que s’ajusti millor a la seva opció política".

Contra la por, informació

L’objectiu és el d’"assegurar una gran mobilització a les urnes als partits favorables a l’estat propi". I pels no convençuts, l’ANC respon alguns dels dubtes que genera la possibilitat d’esdevenir un estat independent amb el díptic "7 dubtes sobre la independència".

Així mateix, les assemblees territorials de l’ANC estan fent desenes d’actes encarats a contrarestar l’estratègia de la por que es vol imposar des de certs sectors polítics i mediàtics de l’estat espanyol. 

De fet, l'ANC ha fet públic el seu rebuig al to i el contingut de les declaracions d’alguns polítics espanyols i mitjans de comunicació en contra de "la dignitat i el dret a decidir dels catalans i les catalanes" i reclama als partits que no utilitzin el discurs de la por i les amenaces per "desqualificar l’objectiu d’assolir la independència de Catalunya, que només depèn de la voluntat dels catalans i les catalanes".

"Amb mentides, tergiversacions i manipulacions no aconseguiran mai que el poble de Catalunya faci marxa enrere", sentencia i demana a polítics i ciutadans "que no caiguin en provocacions per a poder acabar la campanya en serenitat".

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid