Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Estelada a Vic
Vic prepara l’estelada més gran del món

Es necessiten espelmes per encendre una immensa estelada de llum a la Plaça Major

08/10/2012 Política

La nit de l’11 d’octubre brillarà a Vic l’estelada més gran del món. Unes 6.500 espelmes s’estendran a la Plaça Major per crear una estelada de 21 metres d’amplada per 37 metres de llargada, una superficie total de 772 metres quadrats.

L’encesa d’espelmes començarà a les 8 del vespre fins aproximadament les 10 de la nit. Tot i així, a les tres de la tarda ja es posarà en marxa tot el muntatge.

L’acció l’impulsa l’Assemblea Nacional Catalan de Vic juntament amb Òmnium d’Osona. Totes dues entitats preveuen un gran volum de feina logística i fan una crida perquè tothom s’apunti a col·laborar en aquest projecte.

Tots els voluntaris poden adreçar-se a l’assemblea de Vic a partir del correu electrònic vic@assemblea.cat i indicant una franja horària entre les 3 de la tarda i les 12 de la nit del dia 11. La reunió de voluntaris será dilluns 8 d’octubre a les 7 de la tarda a l’Espai ETC al Passeig de la Generalitat 46 de Vic.

L'estelada a Barcelona

El 9 de setembre passat l'ANC també va dibuixar una gran estelada de llum a Plaça Catalunya en el marc dels actes de l'Onze de sSetembre. Un gran grup de voluntaris va fer possible l'encesa d'espelmes a les 9 del vespre al centre de Barcelona.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid