Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
11-S
L'ANC encén una estelada gegant a Barcelona

Ja no queden estocs per atendre la demanda d'estelades a Catalunya

09/09/2012 Política

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) va encendre ahir dissabte una estelada gegant feta d'espelmes al bell mig de la Plaça Catalunya de Barcelona en un dels actes finals per convocar a la manifestació de l'Onze de Setembre.

Va ser el colofó d'una jornada en què un centenar de voluntaris de l'assemblea van estar difonent el missatge independentista entre veïns i turistes. En tota, l'ANC va instal·lar 12 parades des de les quatre de la tarda al centre de Barcelona -Plaça Catalunya, Portal de l’Àngel i passeig de Gràcia- per informar i vendre estelades.

Un total de 16 assemblees territorials i diversos grups de música van participar d'aquest esdeveniment. A més, una estelada gegant es va passejar per Plaça Catalunya davant l'atenta mirada de catalans i turistes que s'hi anaven retratant.

A les 8 del vespre van començar a arribar a Plaça Catalunya caravanes de cotxes provinents del Baix Llobregat, Maresme, Vallès Occidental i Vallès Oriental i a les 9, com a clausura de l’acte, es va encendre l'estelada gegant d’espelmes al centre de la plaça.

Estelades exhaurides

Segons l'ANC, les estelades que es van vendre a les carpes del centre de Barcelona es van exhaurir durant les primeres hores de l’acte de convocatòria a la manifestació de l’11 de setembre.

I és que segons dades dels fabricants de teixits, ja no queden estocs per atendre la demanda que hi ha a Catalunya. Afirmen que quest any s'estan distribuint a les botigues el doble de senyeres que l'any passat per aquestes mateixes dates. Un fet que encara és pitjor en el cas de les estelades, ja que les vendes s'estan quadruplicant.


 

Valora
Vídeos
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid