Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Set imputats a Reus per la xiulada del juny contra les retallades

Els manifestants que han estat citats aquest estiu han estat imputats per desordres públics i cinc d'ells també per atemptat a l'autoritat

04/09/2012 Drets i Llibertats

Set persones han estat citades a declarar pels Mossos d'Esquadra durant els mesos de juliol i agost pels fets de "Sant Pere xiula fort!", la xiulada que hi va haver el passat 28 de juny durant una concentració contra les retallades que va acabar amb una actuació de la Guàrdia Urbana "violenta, irracional i impròpia", segons els manifestants. Els set manifestants han estat imputats per desordres públics i cinc d'ells també per atemptat a l'autoritat. 

Ho ha revelat l'Assemblea Popular de Reus, que ha anunciat que seguirà amb les mobilitzacions i no permetrà "que la repressió silenciï la llibertat d'expressió". En aquest sentit, dóna suport a les iniciatives de base contra les retallades, la crisi i els seus culpables i informa que organitzarà activitats i mobilitacions durant la tardor.

Així mateix, avisa l'equip de govern de l'Ajuntament de Reus (CiU), "que farem tot el possible per tal que no surtin indemnes de tota la corrupció local existent a l’àmbit de l’Ajuntament i d’Innova".

"No permetrem que responguin a la crítica social amb autoritarisme i repressió. Ja sabem que els qui governen no solen acceptar de bon grat que se’ls qüestioni i critiqui, no suporten la dissidència, la protesta social", manifesta.

L'Assemblea Popular de Reus no descarta noves citacions, ja que segons assenyala "en els últims mesos l’estratègia dels Mossos d’Esquadra en aquest i altres casos passa per mantenir la tensió i generar por entre la ciutadania que protesta i alça la veu contra la crisi i les retallades".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid