Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sanitat
La CUP se solidaritza amb els periodistes perseguits per destapar casos de corrupció

"Cafè amb llet ha posat en escac a tot l’entremat empresarial i polític que vol aprofitar-se tant de la crisi com de la debilitat del sistema públic de salut per enriquir-se personalment"

27/09/2012 Política

La CUP ha mostrat el seu suport a Albano Dante i Marta Sibina, els editors de la revista "Cafè amb llet" que aquest dijous seran jutjats per respondre a la denúncia presentada per l’assessor d’Artur Mas, Josep Maria Via, contra el vídeo “El major robatori de la història de Catalunya” en considerar que atempta contra el seu honor. 

La formació independentista, que serà present al judici, ha lloat el "periodisme valent i compromès" de Dante i Sibina i ha assegurat que són perseguits "per fer sortir a la llum tot l’entramat empresarial i polític que hi ha darrera els processos de privatització de la sanitat".

"Els donem ple suport i serem al seu costat, i animem tota la ciutadania a ser-hi també i a fer-los veure que la seva tasca no és en va", ha manifestat la formació en un comunicat nacional.

Segons afirma, la publicació gironina "ha posat en escac a tot l’entremat empresarial i polític que vol aprofitar-se tant de la crisi com de la debilitat del sistema públic de salut per enriquir-se personalment".

La CUP, organització que ha pres part activa en la denúncia de les irregularitats detectades a la sanitat fruit d'anys d'investigació, destaca que malgrat "les amenaces i coaccions" Dante i Sibina no s'han fet enrere i "han seguit traient a la llum diversos casos d’evident corrupció i aprofitament del sector públic".

"Gràcies a tota aquesta incansable tasca es va haver d’acabar obrint una comissió d’investigació al Parlament de Catalunya", afirma, tot i que la comissió ha quedat avortada per l'avançament d'eleccions.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid