Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipis
L'acalde d'Arenys de Munt també demana a Mas que iniciï el procés de secessió

Arenys de Munt s’afegeix a la petició han fet alguns municipis, com el de Celrà, arran de la Marxa cap a la Independència de l'ANC

03/09/2012 Política

El batlle d'Arenys de Munt, Josep Manel Ximenis, s'ha sumat a la iniciativa de l'alcalde de Celrà, Dani Cornellà, i d'altres municipis i ha demanat per carta al president de la Generalitat, Artur Mas, que iniciï el procés de secessió que ha de desembocar en la constitució d'un estat català i doni suport a la convocatòria d'un referèndum independentista.

Ximenis s’adreça a Mas "per demanar-vos que, com a President del nostre País, feu tot el que estigui al vostre abast per iniciar el procés de secessió de l’estat espanyol i, de forma molt especial, ens doneu tot el vostre suport perquè el Consistori que presideixo pugui celebrar, al més aviat possible i el mateix dia que la resta de municipis del Principat de Catalunya, una consulta popular que ens permeti conèixer la voluntat dels nostres ciutadans a la constitució de l’Estat català sobirà dins la Unió Europea", afirma.

D’aquesta manera, Arenys de Munt s’afegeix a la petició han fet alguns municipis, com el de Celrà, arran de la Marxa cap a la Independència de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), que l'11 de setembre culminarà amb una manifestació que ja ha superat totes les expectatives.

El passat dissabte 1 de setembre es va celebrar l'acte de la Marxa cap a la Independència d'Arenys de Mar, Arenys de Munt i Sant Iscle de Vallalta, amb un èxit de participació, cap a un miler de participants. Es va iniciar davant l'Ajuntament d'Arenys de Munt i va baixar cap a Can Jalpí, on des de les 5 de la tarda fins a les 8 del vespre va tenir lloc un acte festiu amb diferents activitats.

Més tard es va llegir el manifest de la Marxa. A les 7 del vespre, els batlles, davant el Monument a la Independència, van fer uns breus parlaments, animant a la participació a la manifestació de l'11 de setembre, i es va signar públicament la carta al President de la Generalitat.

Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  6. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  7. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  8. Edicions del 1979 anuncia "Diccionari del fet i la qüestió nacionals" de Ferran Lopescu
  9. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  10. El Departament d'Educació ajudarà un any més a extingir la llengua catalana
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid