Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipis
L'alcalde de Celrà demana per carta a Mas que iniciï el procés de secessió

La iniciativa parteix de la petició que ciutadans i entitats del municipi van fer arribar a Dani Cornellà coincidint amb la Marxa cap a la Independència de l'ANC

31/08/2012 Política

L'alcalde de Celrà, Dani Cornellà (CUP), ha enviat una carta al president de la Generalitat, Artur Mas, perquè iniciï el procés que ha de desembocar en la constitució d'un estat català i doni suport a la convocatòria d'un referèndum independentista.

"M'adreço a vós per demanar-vos que, com a president del nostre país, feu tot el que estigui al vostre abast per iniciar el procés de secessió de l'estat espanyol", afirma Cornellà. Així mateix, també li demana que doni suport a l'Ajuntament de Celrà perquè "pugui celebrar, el més aviat possible i el mateix dia que la resta de municipis dels Països Catalans, una consulta popular que ens permeti conèixer el suport dels nostres ciutadans a la consittució de l'estat català sobirà".

Cornellà obeeix així a la petició que un important nombre de ciutadans i d'entitats del municipi del Gironès, tal com ha explicat el mateix, li ha fet arribar perquè com a màxima autoritat municipal demani a Mas que treballi per la independència.  Una petició, diu, que li han fet arribar amb motiu del pas per Celrà de la Marxa cap a la Independència de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), que culminarà amb una manifestació, per l'11 de Setembre, que ja ha superat totes les expectatives.

Cornellà se suma així a alcaldes d'altres municipis -destaca el cas del Vallès Oriental- que han enviat una carta a Mas en aquest mateix sentit.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid