Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Casals
El Casal Independentista Manel Viusà celebra el seu 13è aniversari

Es va presentar l'Anuari on es recullen les activitats del casal durant l'any, que han estat centrades en la formació política, la lluita antifeixista i la lluita anticapitalista.

04/09/2012 Política
Imatge d'un acte en el 13è 'aniversari del Casal Independentista Manel Viusà Imatge d'un acte en el 13è 'aniversari del Casal Independentista Manel Viusà

Dissabte passat, més de mig centenar de persones van assistir als actes de celebració del 13è aniversari del Casal Independentista Manel Viusà de Vic.

Després de la tradicional paella, es van poder escoltar els monòlegs de Godai Garcia, que va fer un espectacle humorístic. A la tarda es va presentar l'anuari del Casal.

Aquest any, l'activitat duta a terme s'ha centrat en tres eixos: la formació política,mitjançant un curs sobre lluita de classes impartit per la Universitat Comunista dels PPCC; la lluita antifeixista, denunciant els atacs feixistes comesos a Vic i lluitant per la cohesió i la convivència, i la lluita anticapitalista, participant en les protestes contra les reformes laborals en la Vaga General o en convocatòries de cassolades davant de la seu del PP. Ha estat un any intens i dur, però també un any de canvis. Ha estat molta la gent que s'ha anat apropant al Casal per conèixer l'activitat que s'hi fa i participar en els actes.

Els vigatans Kagarrus i Último Apaluso del Baix Montseny van ser els encarregats de posar el toc musical a l'aniversari.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid