Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El Casal Independentista Manel Viusà celebra amb èxit el seu 10è aniversari

El passat dissabte 5 de setembre el Casal Independentista i Popular Manel Viusà celebrà el seu desè aniversari. La jornada va començar puntualment amb la renovació de la façana del local, canviant el color negre que l'ha caracteritzat els darrers anys, a causa dels atacs feixistes rebuts, per un gris més en la línia de l'"estètica vigatana". La pintada de la façana s'emmarca dins les reformes que estan duent a terme els seus membres aquest estiu i que acabaran al llarg d'aquest setembre. Al migdia, l'ambient va ser concorregut i una seixantena llarga de persones es van acostar al dinar popular que va acabar amb la tallada del pastís especial dels 10 anys de Casal i amb el ja tradicional sorteig de samarretes.

12/09/2009 12:44 Política

La tarda va ser el moment per a la presentació de la feina feta i pel record de la figura de Manel Viusà. En primer lloc es va presentar l'anuari del curs 2008-09, un recull de les activitats que ha organitzat i on ha participat el Casal l'últim any. A continuació es va passar la presentació dels 10 anys de Casal, un recull de fotos del què ha sigut la lluita del CIP Manel Viusà i l'independentisme a Osona, al llarg d'aquesta desena viusa2d'anys. Un cop acabada, el periodista Jordi Vilarodà obrí la presentació del llibre "Manel Viusà i Gertrudis Galí. Dos artistes que es van quedar a l'exili". Llibre que ens descobriren dues de les seves autores, i alumnes de Viusà, Imma Gibert i Gemma Rufach. El llibre es pot trobar a les llibreries i al mateix Casal.

La jornada va arribar a la recta final amb l'actuació musical de Xavier Marco, el qual oferí un repertori basat en versions de la nova cançó. Finalment, es feu el tast de cerveses artesanes, conduït per la Companyia Cervesera del Montseny, donant per tancada la primera i intensa jornada de celebració del desè aniversari del Casal Independentista i Popular Manel Viusà de Vic.

Les properes activitats que ja estan confirmades seran els concerts de música viva al Casal, el 19 i 20 de setembre i el viatge a l'Alguer de l'octubre.

Per saber-ne més:

10è aniversari del Casal Independentista Manel Viusà de Vic. Llibertat.cat

El Casal Independentista Manel Viusà de Vic celebra el seu 9è aniversari. Llibertat.cat

El Casal Independentista Manel Viusà de Vic compleix 8 anys de lluita per la justícia social . Llibertat.cat

Nova agressió feixista contra el Casal Independentista Manel Viusà de Vic.   

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid