Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Dona i sobirania alimentària al Casal Manel Viusà

El Casal Manel Viusà de Vic juntament amb el Centre Social La Torratxa ha organitzat un acte per commemorar el dia de la Dona treballadora.

L'acte, que tindrà lloc el proper dijous 11 de març, pretén aprofundir en el protagonisme que exerceixen les dones en la sobirania alimentària dels pobles i les comunitats.

 

07/03/2010 11:20 Gènere

 

Per aquest motiu han convidat l'associació Entrepobles que presentarà el vídeo "Campesinas, semillas de cambio" i realitzaran una posterior conferència amb Alícia Rodríguez, membre de la mateixa associació.
 
El mateix dijous s'inaugurarà l'exposició "Sobirania alimentària", la qual estarà exposada aquest mes a la Torratxa i permetrà comprendre millor el què és i què comporta l'aposta per la sobirania alimentària.


El paper de la dona en la sobirania alimentària dels pobles


Passi del vídeo "Campesinas, semillas de cambio" i conferència a càrrec d'Alícia Rodríguez d'Entrepobles.


Inauguració de l'exposició "Sobirania Alimentària" elaborada per Entrepobles.


Dijous 11 de març, a les 8 del vespre, a la Torratxa

Organitzen: La Torratxa i Casal Manel Viusà de Vic.

 

L'EI engega els preparatius del Dia de la Dona

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid