Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Un atac feixista provoca un incendi al Casal Independentista Manel Viusà

 El Casal Independentista Manel Viusà de Vic va patir una agressió durant la revetlla de Sant Joan. Ho atribueixen a un atac feixista que va provocar un incendi al magatzem, el qual va quedar completament incinerat. A més, va causar desperfectes a l'habitatge del cim del magatzem, on la vida d'una persona gran va estar en perill.

24/06/2009 22:50 Drets i Llibertats

Aquest no és el primer atac que rep el Casal, que ha rebut el silenci més absolut per part de les altes instàncies polítiques i judicials. "Potser haurem d'esperar que succeeixi quelcom més gros, com ha estat a punt de passar avui, perquè tots aquests organismes es belluguin?", es qüestionen des del Casal, que considera que les institucions callen davant dels atacs "dels regidors feixistes contra els altres", en referència als regidors de Plataforma per Catalunya.

Arran dels fets, el Casal Independentista Manel Viusà ha convocat per dijous a les 8 del vespre una manifestació davant de l'ajuntament de Vic per mostrar el rebuig a les agressions feixistes.

Comunicat del Casal Independentista Manel Viusà:

Aquesta matinada de Sant Joan, el Casal Independentista Manel Viusà ha patit, una altra vegada, un atac feixista amb l´incendi i destrucció total del magatzem i fent perillar la vida d´una persona, ja gran, que viu just al damunt, deixant molt malmesa la vivenda d´aquesta família.

No és el primer atac que rebem, i com sempre, des de les altes instàncies polítiques i judicials, mai ningú ens ha fet cas, potser haurem d´esperar a que succeeixi quelcom més gros, com ha estat a punt de passar avui, perquè tots aquests organismes es belluguin? Totes aquestes institucions han callat com ho fa l'ajuntament davant els atacs despiadats dels regidors feixistes contra els altres .

Ni aquests atacs ni aquest silencis ens faran callar i no tolerarem que torni a passar. Davant de cada atac feixista actuarem en conseqüència. Per demà dijous, doncs, dia 25 de juny i a les 8 del vespre fem una crida i convoquem a tothom a manifestar-nos davant de l´ajuntament com a  rebuig al feixisme.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid