Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'AJSC en contra de la sentència del TJSC favorable a l’urbanització de Torre Negra

Fa uns dies s'ha conegut la sentència del TJSC que dóna el vist-i-plau a l’urbanització de Torre Negra, promoguda per la Constructora Núñez y Navarro.  Per la seva banda, l'Ajuntament de Sant Cugat ha hagut d'acatar-la. Davant d'aquesta situació l'Assemblea de Joves de Sant Cugat (AJSC) ha emès un dur comunicat on es manifesta en contra de la sentència i critica l'empresa Núñez y Navarro, ja que els hi importa "ben poc que la majoria dels i les santcugatenques hi estiguin en contra o que l’Ajuntament aprovi el PAU per imperatiu legal amb el rebuig de tots els grups".

 

17/01/2008 20:08 Territori
La Torre Negra és una zona natural de 150 hectàrees situada al peu de Collserola i d'alt valor ecològic. Núñez i Navaro va adquirir el 40% d'aquest terreny, que era qualificat com a sòl urbanitzable. Però des de 1995 la ciutadania i els partits de l'Ajuntament de Sant Cugat es van mobilitzar i treballar en la Comissió de Seguiment per la protecció de Torre Negra, en defensa de la protecció d'aquest espai.

L'any 2003, l'Ajuntament i la Generalitat van modificar la qualificació del sòl per tal que no fos urbanitzable. El mes de desembre passat, el TSJC va emetre una primera sentència en què instava l'Ajuntament a acceptar a tràmit el pla d'actuació urbanística proposat per Núñez y Navarro.

El consistori va al·legar que la sentència donava peu a errors de comprensió i va sol·licitar al TSJC un aclariment del text, que es va donar a conèixer el passat dia 7 i que instava a que es procedís a l'inici del tràmit. Però finalment, després la pressió exercida pels defensors i detractors de la urbanització de la Torre Negra, el passat 7 de gener,el TSCJ va donar la raó a la constructora i va obligar a l'Ajuntament ha aprovar el tràmit del PAU.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid