Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Actes en defensa de Torre Negra i de tot el territori de Collserola

Aquesta tarda a les 20h al Casal de Joves de Torreblanca, l'AJSC-CAJEI organitza una xerrada a càrrec de Lluís Llerena, membre de la Plataforma Cívica per la defensa de Torre Negra. Es la que tractarà quina és la situació actual en la defensa d'aquest importantíssim espai davant el perill d'agressió per part de constructores com Núñez y Navarro, i també quina és la situació general en la defensa de tot el territori de Collserola.

03/04/2008 15:18 Territori
D'altre banda, anuncien que el dia 13 d'abril la Plataforma Cívica per la defensa de Collserola ha convocat una marxa popular en defensa d'aquest territori, la qual partirà des de diferents punts del Vallès Occidental, el Barcelonès i el Baix Llobregat, fins a arribar al cim del Tibidabo. Des de Sant Cugat l'AJSC ens sumem a aquesta marxa i convoquem a tots els i les joves, i els ciutadans en general, a les 10.30h davant l'estació dels FGC per partir cap allà.
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid