Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
TMB
Vaga d'autobusos a Barcelona per la readmissió d’Andreu de Cabo

Es convoca la primera mobilització per pressionar a la Direcció de TMB perquè readmeti un treballador acomiadat

26/07/2012 Laboral
Cartell de la convocatòria de vaga Cartell de la convocatòria de vaga

El proper dimecres 8 d’agost la Coordinadora Obrera Sindical (COS) a Autobusos de TMB ha convocat una aturada de 8h a 12h per exigir la readmissió d’Andreu de Cabo. El mateix dia a les 10h hi haurà una concentració al Servei Territorial del Departamentd’Empresa i Ocupació, al carrer Albareda 2-4. Metro: Paral·lel. La vaga té el suport el l’ACTUB, la CGT i la PSA.

Andreu de Cabo treballa a l'empresa des de fa més de 9 anys, a l’àrea de Telecomunicacions, va ser delegat del Comitè d’empresaper CGT i ha denunciat públicament diversos casos de “corrupteles” a la prefectura. Ell mateix ho explica en una carta.

La COS a TMB

Aquest mes de juliol s'ha creat una secció sindical de la COS a autobusos de TMB. El sindicat explica que lluitarà contra la retallada en les condicions laborals, l'incompliment del conveni 2012 i l'allargament del conveni fins el 2014 amb la conseqüent congelació i pèrdua de poder adquistiu.

"Els treballadors i treballadores d’autobusos de TMB que no acceptem negociar, defensar i signar la retallada i la desmobilització de la plantilla no ens queda una altra opció que organitzar-nos en un nou sindicat. Aquesta és la intenció de la Coordinadora Obrera Sindical (COS)", afirma el sindicat, que ha obert un blog sobre l'activitat a TMB.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid