Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
AMI
Figueres ja és municipi per la independència

La moció ha estat presentada per l'Assemblea Nacional Catalana

07/07/2012 Política

Figueres ja és el 485è municipi per la independència. El ple municipal de l'Ajuntament de Figueres va aprovar adherir-se a l'Associació de Municipis per la Independència a través d'una moció presentada per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC).

L'ANC ha manifestat la seva satisfacció per l'aprovació de la proposta i ha valorat positivament "la manera com s'ha gestat i consensuat entre la gran majoria de grups municipals", a instàncies de l'ANC, sense que cap grup ho capitalitzés. L'assemblea considera que l'AMI "és un bon camí per exercir el legítim dret a l'autodeterminació".

L'ANC celebra que l'Ajuntament de Figueres s'hagi integrat en l'associació i espera que a partir d'ara treballi "amb la mirada posada a l'assoliment d'un estat propi".

L'ANC de Figueres té programades una sèrie d'activitats que començaran dilluns a la Biblioteca Fages de Climent amb una presentació del llibre "Per què volem un EStat propi?" i la celebració de la Marxa per la Independència el dia 21 de juliol.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid