Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Audiovisual
Un documental descriu la situació de l'agricultura al País Valencià

El reportatge també explora les possibles alternatives a l'actual sistema agroalimentari

14/06/2012 Territori

Melderomer col·lectiu Audiovisual, format per estudiants de Comunicació Audiovisual i Periodisme del País Valencià, ha penjat a la xarxa el tràiler de "Mengem SA". El primer documental que produiexen amb la col·laboració de l'"Àrea de Promoció i Normalització Lingüística de la Universitat Politècnica de València".

"Mengem SA" parla sobre la situació de l'agricultura al País Valencià i les possibles alternatives a l'actual sistema agroalimentari. El reportatge compta amb entrevistes a activistes, llauradors i organitzacions que treballen des de fa anys per promoure l'agricultura ecològica i la sobirania alimentària, entre ells Esther Vivas, Enric Navarro, la Unió de Llauradors, Aigua Clara, etc. El documental serà presentat a Gandia a finals d'este mes i durant l'estiu a diverses ciutats del País Valencià.

Un col·lectiu compromès amb el país

Tal como explica en la seva pàgina web, Melderomer va néixer ara fa un any, fruit de la indignació d'un grup de joves que, cansats de la situació política, econòmica i social que viu el País Valencià, decidixen organitzar-se fent el que millor saben: comunicar. Així, este col·lectiu sorgix amb la finalitat de fer divulgació, difondre esdeveniments i donar veu a persones i associacions que els grans mitjans no cobrixen. I tot treballant amb el format audiovisual, una manera ràpida i directa d'arribar a la gent, sempre des d'una perspectiva valencianista i apartidista.

El col·lectiu aposta per un canvi polític i social al País Valencià, però este no ha de vindre d'un simple canvi de govern, sinó que ha de ser el resultat d'anys i anys de feina d'aquelles organitzacions i persones que treballen per fer un país millor. Melderomer només pretenen sumar-se a tot l'entramat associatiu aportant el nostre gra d'arena amb els seus mitjans, recursos i coneixements.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid