Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Insubmissió
El 3r #novullpagar massiu acabarà davant les torres de la Caixa a Barcelona

La plataforma fa algunes recomanacions per evitar sancions que el govern ha anunciat amb l'objectiu d'atemorir als conductors. Seguiment de la jornada pel twitter amb l'etiqueta #Novullpagar17J

17/06/2012 Política

La plataforma novullpagar.cat ha organitzat avui a les 12 del migdia una nova mobilització popular, després de l'èxit de les dues anteriors convocatòries, l'1 de maig i el 20 de maig. En relació a les dues anteriors, el tercer #novullpagar massiu comptarà amb dues novetats al Principat. La primera és que a part de les concentracions als principals peatges, hi haurà dues columnes de vehicles que sortiran a les 10h des del peatge de Figures Sud i Amposta per coincidir al peatge de Martorell al migdia. La segona novetat, és que cap a les 13.30h hi haurà una concentració-dinar davant les oficines de la Caixa a la Diagonal de Barcelona.

Daltra banda, la plataforma ha fet un petit manual per evitar sancions que ha anunciat el govern a través de TV3 amb la finalitat de frenar aquesta nova jornada d'insubmissió popular

Activitat i punts de trobada al Principat

1/ A les 12:00h, #novullpagar popular a tots els peatges

2/ A les 10:00h sortida de la marxa lenta que sortirà del Nord de Figueres i del Sud d'Amposta que acabarà al peatge de Martorell a les 12:00h.

Peatge de Martorell

11:45h Àrea de servei de Gelida
11:40h Sant Sadurní d’Anoia, rotonda entrada 27 (AP7)
11:20h Vilafranca del Penedès, rotonda gasolinera Esclat
10:55h Capellades, esplanada IES Molí de la Vil·la
10:45h La Pobla de Claramunt, pàrquing Hotel Robert
10:30h Igualada, Estació de Busos, part de darrera estació de tren

Peatge del Garraf

10:00h El Vendrell. Aparcament del Puig.
11:00h Cubelles. Lateral C-31 davant de la tèrmica.
11:15h Sitges. Benzinera Els Molins.

Peatge de Mollet

11:00h Estació de servei “La Pausa” de Montcada (direcció Girona).

Mataró

11:00h Hotel Ibis a Mataró.

Peatge de Manresa

11:30h Sant Fruitós de Bages, al pàrquing del bar “l’Últim de la fila”.

Peatge de Reus

11:45h Àrea de servei de la cooperativa de Cambrils.

Peatges Terres de l’Ebre

12h al peatge d'Amposta

#lacaixaesMordor

La jornada acabarà amb una concentració-dinar davant la torres de la Caixa a l'avinguda Diagional de Barcelona. Unes torres que han estat batejades amb el nom de Mordor pel moviment 15-M d'ença la celebració del primer aniversari d'aquest moviment. Allà, durant el darrers dies s'han realitzat protestes, en forma de cassolades i després s'hi van unir els cotxes amb els seus clàxons. La mobilització ha arribat fins al punt que La Caixa ha tapat el seu nom i logotip de l'entrada de l'edifici i ha amenaçat amb retirar la publicitat dels mitjans que informin de les protestes.

País Valencià

A les 12h. les accions es faran davant dels principals peatges, en concret a Sagunt, Algemesí, Xeresa, Vila Joiosa o Benicarló. Per a aquesta tercera jornada reivindicativa i festiva, hi ha previst un esmorzar popular després del #novullpagar col·lectiu.

Els representants de les entitats adherides a la campanya han remarcat que a hores d’ara no els consta que cap dels participants als #novullpagar populars, ni cap dels valencians i les valencianes que quotidianament i amb normalitat practiquen el #novullpagar, haja rebut cap multa o requeriment, i recalquen que el fet de no pagar el peatge no és cap delicte o falta. Igualment, han recordat que ofereixen cobertura legal conjunta mitjançant Prou Peatges si arribara algun requeriment als participants en la iniciativa.

Les entitats convocants, a més, han exigit la supressió dels actuals peatges, ja que les autopistes estan sobradament amortitzades i ara els usuaris paguen únicament per a engreixar els comptes de les concessionàries de les autopistes mentre, alhora, es desenvolupen noves infraestructures que serien innecessàries si s’alliberaren les vies existents, com és el desdoblament de la N-340 a Castelló, a Oliva o a Benissa, que comporten, a sobre, un impacte innecessari per al nostre territori.

Sóller

Aquest cop es realitzarà l'assemblea popular a les 11h al Teatre Victòria de Sóller. Inicialment s'havia previst fer una concentració davant de l'Ajuntament, però la delegació de Govern espanyol a l'illa ha denegat l'autorització.

Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Alhora i la CUP
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid