Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Trobada independentista
Marçà aplegarà el V Aplec del Camp

La trobada es perfila com una alternativa real al model d’oci imperant, basat en el consumisme i l’homogeneïtzació cultural, que es basa en la participació, el voluntariat, i la promoció de la cultura popular.

13/06/2012 Cultura

L'Aplec del Camp d'enguany se celebrarà a Marçà (Priorat) els propers dies 6, 7 i 8 de juliol. Un llarg cap de setmana amb activitats lúdiques, esportives i culturals per cohesionar llaços i relació humana entre els membres i simpatitzants de l'Esquerra Independentista del Camp (EIC)

La trobada es perfila com una alternativa real al model d’oci imperant, basat en el consumisme i l’homogeneïtzació cultural, que es basa en la participació, el voluntariat, i la promoció de la cultura popular. A la vegada es pretén fer pinya entre els col·lectius de l’EIC, i difondre els seus projectes a la ciutadania, alhora que s’involucren activament amb els col·lectius que els acullen al seu municipi.


L'Ajuntament d'Altafulla va prohibir l'edició de l'any passat

L'Aplec del Camp de l'any passat no es va celebrar després de tres anys de tradició. L'Ajuntament d'Altafulla va prohibir la trobada a darrera hora. La rohibició va arriba després que el PP fes unes declaracions en contra de l'aplec per una taula rodona sobre independentisme que s'havia de celebrar amb Bildu, la CUP i SI. Llavors el govern local va demanar als organitzadors explicacions sobre la trobada. Es dóna el cas que la xerrada havia estat proposada pel mateix Molinera, relaten els organitzadors de l'Aplec.

 

Els altres aplecs

Alcover va ser el primer municipi que va aplegar l'Aplec del Camp, després es va fer a l'Aleixar i fa dos anys,  Vilallonga del Camp.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid