Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Micromecenatge
"La Clau" a Sant Celoni cerca petits inversors per assolir un espai al servei del país

L’entenen com un punt de trobada social i cultural, un projecte per a tots, i per això consideren que la gent s’ha de sentir partícip del projecte, ja sigui a través de la participació en forma de capital humà, com econòmica.

07/06/2012 Res-pública

L'associació cultural "La Clau" a Sant Celoni (Baix Montseny), que aglutina diverses entitats i organitzacions, vol adequar un espai amb l'objectiu que esdevingui un espai d’unió d’entitats i de ciutadans i ciutadanes a la comarca. Un espai amb una "voluntat clara de promoure l’organització, la cultura popular, l’oci alternatiu, la reflexió crítica i l’acció dels ciutadans, per a la transformació social i nacional de les nostres viles", apunta en el seu portal. L'espai comptarà d'una sala polivalent, oficines i un bar restaurant.

Per fer-ho possible, han obert un campanya de micromecenatge a través de la plataforma verkami. La suma d´aquestes petites aportacions econòmiques significarien una quantitat important de diners destinats a reduir el cost de les obres de condicionament del local que finançarem amb un crèdit demanat a COOP57. D'altres col.lectius ja han aconseguit dur a terme els seus projectes gràcies a aquest model de finançament anomenat.

És per això, que demanen que expresseu la vostra confiança col.laborant en el projecte amb una petita aportació individual de cadascú de vosaltres, això sí a canvi d’una recompensa.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid