Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
malbaratament de diners públics
El TSJ autoritza la manifestació "contra el balafiament de la F1"

La delegació del govern espanyol al País Valencià va denegar el permís afirmant que es podien produir altercats d'ordre entre els manifestants i els assistents al Gran Premi.

22/06/2012 Política
El Tribunal Superior de Justícia del País Valencià ha fallat a favor del recurs interposat pels sindicats d'UGT-PV i Intersindical Valenciana contra la decisió de la delegada de Govern de modificar unilateralment el recorregut de la manifestació contra "el balafiament de la Fórmula 1" i evitar que aquesta s'apropés al recinte, segon informa el diari Levante

El TSJ estima que la decisió del departament que dirigeix Paula Sánchez de León vulnera l'article 21 de la Constitució i autoritza als sindicats a dur a terme la seva protesta enfront del Circuit Urbà de València diumenge que ve 24 de juny. La manifestació, convocada per les 11 del matí, s'iniciarà a la plaça de Saragossa, discorrerà per l'avinguda del Port i està previst que finalitzi a l'altura de la calli Indústria.

La delegació de govern va denegar el permís afirmant que es podien produir altercats d'ordre entre els manifestants i els assistents al Gran Premi de Fórmula 1. Els sindicats van recórrer llavors que ni l'horari ni l'itinerari afectaven a l'ordre públic o a la seguretat de béns i persones, com adduïa el ministeri fiscal i puntualitzaven que l'inici de la manifestació, previst per les 11 del matí, no coincideix en hora amb el començament o l'arribada de públic al circuit. A més, els sindicats van recordar que "no es protesta contra els assistents, sinó contra els organitzadors, tenint garantida la seguretat aquests per les forces i cossos de seguretat".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid