Solidaritat
Biel Majoral actuarą en suport als encausats mallorquins

Els quatre independentistes detinguts pels incidents de la Diada de Mallorca seran jutjats el 18 de juny

03/06/2012 Drets i Llibertats

El músic mallorquí Biel Majoral col·laborarà amb la campanya de suport als quatre independentistes detinguts durant la Diada de Mallorca de l'any 2010: Robert, Sílvia, David i Guillem.

Majoral oferirà un concert el proper dissabte 9 de juny a partir de les vuit del vespre al Teatre del Mar d'Es Molinar, Palma. Majoral interpretarà les cançons del seu darrer disc, Cançons republicanes.

L'acte, organitzat per Endavant (OSAN) i Alerta Solidària, s'emmarca en la campanya que demana l'absolució dels independentistes mallorquins detinguts, que van sortir en llibertat amb càrrecs dimarts passat i que seran jutjats el proper 18 de juny acusats d'ultratge a la bandera espanyola i d'agressió als agents de la policia espanyola en els incidents de la manifestació de la Diada de Mallorca de l’any 2010.

Els quatre encausats s’enfronten a una petició fiscal de 9 anys de presó en total i més de 13.000 euros de multa. És per això que volen intensificar la campanya de suport i recollir fons per la defensa. Les entrades del concert, al preu de 5 euros, es podran comprar a l'entrada del teatre.