Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Neix la Trobada Alternativa de Nou Barris

Després d’un procés d’un any i mig de consolidació, aquest dissabte va néixer la Trobada Alternativa de Nou Barris a la ciutat de Barcelona.  Aquest nou espai polític, aixecat pels veïns i veïnes, treballarà, des del carrer, els casals, els ateneus i, per tant, des de fora de les institucions, i al marge del curs electoral, per dinamitzar i unir els moviments socials del districte i materialitzar propostes polítiques concretes.

16/06/2008 17:13 Territori
La precarietat des de l’àmbit laboral o des de la problemàtica de l’habitatge, l’educació i la salut del nostre planeta, són assumptes massa importants per parlar-los cada 4 anys. Plantegem-los, debatem-los i reconstruïm-los, ara i aquí, i amb la participació de la gent.
 
L’Assemblea Constituent de la TANB es va celebrar al Centre Cívic Can Basté, amb la presència d’una cinquantena de veïns i veïnes disposades a participar. L’activitat va començar tot fent una benvinguda i contextualització del procés que havia conduit fins aquest dia. Tot seguit, es van debatre els documents organitzatiu i polític, que ja havien passat per un període d’esmenes i modificacions, des de mesos enrere. L’acte va concloure amb les intervencions dels convidats de les Candidatures Alternatives del Vallès, de Badia i Sabadell, així com del grup promotor de la CUP Barcelona, i la d’un participant de la Trobada, que sintetitzava l’essència de l’espai polític que s’acabava de crear. Finalment es va fer un sopar de germanor.

La millor eina que la TANB potenciarà, és la participació. La implicació de les persones, per decidir el rumb d’un barri, serà una victòria de tots i totes. Com a espai aglutinador i unitari, la TANB integrarà les inquietuds i preferències dels seus participants, per fer-ne sectors de treball. Com més propostes hi hagin, més alternatives s’estaran construint.

Després de l’Assemblea Constituent del passat dissabte, s’han creat 8 sectors de treball intern i extern. Aquests són: Dinamització, Comunicació, Laboral, Habitatge, Ecologia, Internacionalisme, Local – espai de Trobada i Educació Pública. A partir d’aquí, la TANB no únicament farà denúncia del model establert, en cadascun dels sectors, sinó que anirà més enllà. També materialitzarà propostes en positiu, creant espais de llibertat al servei dels barris.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid