Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
22-M
Tancades i acampades a la UV

Estudiants de Magisteri es tanquen aquesta nit, mentre un grup d'Enfemería i Podologia romanen acampats contra el "atac a la universitat pública"

21/05/2012 Res-pública
Uns 200 universitaris s'han concentrat avui en la Facultat de Magisteri del campus valencià de Tarongers en protesta per les retallades en educació i romandran tancats durant la nit per sumar-se, demà, a la vaga d'estudiants convocada al País Valencià.

Els estudiants s'han portat  sacs de dormir, preparats per passar la nit en el rebedor de Magisteri, on s'està centralitzant "l'activitat de protestes" al campus per demanar la paralització del decret del Ministeri.

Després de la concentració, els estudiants han fet una marxa per diferents escenaris del campus de Tarongers demanant la paralització del decret.

A més, han previst una assemblea d'estudiants i professorat associat en el jardí de l'edifici del Rectorat, després de la qual es reprendrà el tancament en Magisteri. Els actes de protesta de la jornada d'avui són "una crida" als estudiants per a la vaga convocada per a matí.


Acampats al costat del Rectorat


Per la seva banda, des del divendres passat un grup de professors associats i d'estudiants acampen dins de la Facultat d'Infermeria i Podologia. Una acampada amb l'objectiu de manifestar el seu rebuig per l'anomenat 'decret Wert'.

Aquesta acampada és pionera a València, però segons expliquen els seus organitzadors, facultats com la d'Història i la Filosofia s'estan mobilitzant i fins i tot la Universitat Politècnica podria seguir els mateix passos.

 

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid