Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Judicial
Nou judici contra dos membres del grup de suport a Pórtulas

Els dos encausats seran jutjats per atemptat a l'autoritat - Se'ls reclama tres anys i 20 mesos de prsó i una multa de 4.750 euros per lesions a la policia

29/05/2012 Drets i Llibertats

Dos membres de l'Assemblea de Suport a Núria Pórtulas s'enfronten aquest dimarts a un judici per una encadenada que es va realitzar l'abril del 2010 a la subdelegació del govern en solidaritat amb Pórtulas mentre el Tribunal Suprem en deliberava l'alliberament.

Segons el grup de suport, els dos activistes van ser constantment insultats i amenaçats pels agents i el que volia ser una acció vistosa de desobediència civil "es va convertir en una corredissa per part dels manifestants que fugia de les porres dels agents".

Els dos encausats seran jutjats per atemptat a l'autoritat. Se'ls reclama tres anys i 20 mesos de prsó i una multa de 4.750 euros per lesions a la policia.

La concentració de suport se celebrarà a partir de dos quarts de deu del matí.

El passat dimecres 16 de maig es va celebrar un altre judici contra quatre policies municipals de Girona per haver presumptament apallissat tres membres de la campanya de suport a Núria Pórtulas l'any 2009 sota l’acusació de tortures, detenció il·legal i lesions contra la integritat física i moral. Al mateix temps tres membres de la campanya de suport, un d'ells la mateixa Pórtulas, van ser jutjats per un delicte de resistència i atemptat a l’autoritat, més una falta per lesions.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid