Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Fórmula I
La FAVB veu "immoral" que l'Ajuntament de Barcelona inverteixi en el circuit de Montmeló

En opinió de l'entitat veïnal, Xavier Trias, que va conquistar l'alcaldia presentant-se com l'"alcalde de les mpersones", s'ha guanyat l'apel·latiu de "l'alcalde dels cotxes" a l'anunciar aquesta inversió a Montmeló.

21/05/2012 Res-pública
La Federació d'Associacions de Veïns de Barcelona (FAVB)ha considerat que la decisió de l'ajuntament d'aportar cinc milions d'euros al Circuit de Catalunya "no té sentit ni moralitat" quan s'estan aprovant retallades socials i s'elogia l'austeritat. En un comunicat, la FAVB ha qualificat d'"insultant" la inversió anunciada per l'Ajuntament de Barcelona al Circuit de Montmeló, especialment quan s'acaba de fer pública la reducció en les subvencions que rep el teixit associatiu de Barcelona.

Incomprensible i injustificable
Per als veïns, aquesta inversió en un moment en què no cessen les retallades de tota mena ni els elogis a l'austeritat és "incomprensible i injustificable", tant des del punt de vista social com ambiental.

"No té sentit ni moralitat posar en perill el teixit associatiu i finançar al mateix temps una activitat ostentosa i perillosa com la Fórmula 1 i les carreres de motos", afegeix la FAVB, que recorda que l'alta velocitat és, precisament, una de les principals causes de la mortalitat juvenil. En opinió de la FAVB, Xavier Trias, que va conquistar l'alcaldia presentant-se com l'"alcalde de les persones", s'ha guanyat l'apel·latiu de "l'alcalde dels cotxes" a l'anunciar aquesta inversió a Montmeló.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid