Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'Assemblea de pobles de la mar 15-M organitza unes jornades alternatives a la Fórmula 1

L’especulació amb diner públic, la falta de transparència i la falta de democràcia i participació tenen la seua màxima expressió aquest cap de setmana (24,25,26 de juny) als POBLES DE LA MAR, on conviuran els privilegis i malbaratament de la F1 amb la degradació i l’abandonament del Cabanyal

L' acampada començará el divendres 24, a les 18:00 en la Plaça Martí Grajales ( plaça junt al Mercat del Cabanyal ) i s'anirà caminant a ... Lorenzo de la Flor ( Antic Mercat ), on s'acamparà,  divendres, dissabte i diumenge, fins a l'hora de sopar. 

23/06/2011 00:56 Drets i Llibertats
Está previst per al cap de setmana tallers i activitats de grafisme, pancartes, murals, contacontes, composició de cançons, "portes a les portes"... Accions al Cabanyal, una Bicifestació el dissabte de matí i la "nostra carrera de cotxes".
 
Xarrades sobre Formula 1, Afectades Hipoteques, València i la façana marítima, CSU Infancia al Cabanyal. Assamblees i l'Assamblea de Barris el Diumenge.
 
A banda de musics com Miquel Gil, Pau Alabajos, Orxata Sound System, Bausalva i Nel.lo, " Mitrofan y la Burbuja Inmobiliaria", la Xaranga Indignada, La rana Mariana, Banda Locura, Corrupzilla... Balladores de flamenc, "Free Up" i es comptarà  amb l'actuación de Pau Blanco.

Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid