Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Comunicació
Ha sortit "La Veu" núm. 99

Aquest número consta de cinc articles, el primer dels quals tracta sobre la necessitat d'”enfrontar la declaració de guerra de CiU” a les classes populars.

06/05/2012 Política

Ja és a la xarxa el número 99 de La Veu que publica del Moviment de Defensa de la Terra (MDT). Aquest número consta de cinc articles, el primer dels quals tracta sobre la necessitat d'”enfrontar la declaració de guerra de CiU” a les classes populars.

El segon article analitza les raons de fons de les darreres mobilitzacions al País Valencià. Tot seguit hi ha un text que repassa els punts més lesius de la reforma laboral aprovada pel PP el passat mes de febrer.

A continuació hi ha dos extensos articles, el primer dels quals recull les aportacions més significatives de les darreres Trobades Independentistes organitzades per l'MDT, mentre que l'altre analitza detalladament l'anomenda primavera àrab i les seves conseqüències. 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid