Vaga general
Prop de 30.000 persones als carrers de Tarragona

La vaga va acabar amb sis detinguts a Tarragona

30/03/2012 Laboral
Prop de 30.000 persones, segons els sindicats, es van manifestar a Tarragona contra la reforma laboral en el marc de la vaga general de dijous. La marxa va partir de la Plaša de la Font a les sis de la tarda sota el lema “S’ho volen carregar tot. Els drets socials i laborals”.

En acabar la manifestaciˇ a la plaša Imperial, un grup d’entre vuitanta i cent persones van seguir amb les protestes a l’Estaciˇ d’autobusos i, posteriorment, a les seus del PP i del PSOE a Tarragona. AllÓ, els Mossos van iniciar una persecuciˇ.

Segons informa Pobleviu.cat, es van realitzar cÓrregues a la plaša de la Font que van acabar amb sis detinguts que serien, en la seva gran majoria, menors d’edat.

El Casal Sageta de Foc ha informat que aquest divendres a les sis de la tarda es realitzarÓ una concentraciˇ de suport als detinguts. SerÓ a les sis als Despullats, davant d'Hisenda, a Tarragona. Segons explica el casal, durant els primers moments de la concentraciˇ i una mica abans hi haurÓ els pares dels menors detinguts i que ja han estat posats en llibertat. Els pares volen denunciar p˙blicament el tractament que han rebut per part dels Mossos d'Esquadra i les irregularitats en la seva detenciˇ.