Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cultura independentista
Porqueres inaugura una exposició d'art per recaptar fons per l'ANC

15 artistes han cedit les seves obres en benefici de l'ANC - La inauguració de l'exposició té lloc avui al migdia en un lloc emblemàtic del Pla de l'Estany: el Bosc de Can Ginebreda

03/03/2012 Cultura
Porqueres per la Independència inaugura aquest dissabte l'exposició d'art Tot per la independència per recaptar fons per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), que es constitueix dissabte que ve. L'exposició es podrà visitar fins al 9 d'abril al Bosc de Can Ginebreda de Porqueres (Pla de l'Estany), bosc propietat de l'artista Xicu Cabanyes, on aquest hi exposa les seves obres -estàtues- a l'aire lliure.

L'acte tindrà lloc a la una del migdia i hi participarà Xicu Cabanyes; Jaume Fàbrega, de l'Assossiació Internacional de Crítics d'Art; Joan Descamps, coordinador de l'assemblea territorial de Porqueres de l'ANC i l'alcalde de Porqueres, Salvador Ros (Independents de Porqueres), a més de representants de les altres assemblees territorials de l'ANC de la comarca.

L'exposició la formen obres de quinze artistes plàstics, la majoria de la comarca del Pla de l'Estany, que han cedit obres seves expressament per la mostra. Els diners que s'aconsegueixin amb la venda de les peces es destinaran al finançament de l'Assemblea Nacional Catalana. Els artistes que hi col·laboren són P. Morral, A. Magallón, M. Estany, J. Bosch Barraca, E.M. Grygier, K. Pau, B. Zimmerman, M. Batlle, Xicu Cabanyes, J. Raulí, A. Fabra, F. Daranas, M. Rubió i O. López.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid