Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Imposició de símbols
La CUP insta els ajuntaments a mantenir-se ferms i no penjar la bandera espanyola

Angelergues anima els independentistes "a romandre ferms davant de l'enèsim atac per part de l'estat espanyol envers la voluntat del nostre poble"

07/03/2012 Política
La CUP ha fet una crida als ajuntaments perquè mantinguin la fermesa i no cedeixin a l'amenaça de la delegació del govern espanyol de denunciar aquells consistoris que no vulguin penjar la bandera espanyola penjada al balcó. La formació rebutja les intencions de la delegada, Maria de los Llanos de Luna, i anima els consistoris a rebutjar la imposició de la bandera espanyola.

Segons l'organització, l'actitud de Llanos de Luna és "d'agressió contra els símbols i drets nacionals dels Països Catalans", de manera que ha demana el tancament d'aquesta institució. La formació insisteix que l'independentisme "implica confrontació amb l'Estat", segons ha declarat el portaveu de la CUP, Xavier Angelergues, que ha instat tots els independentistes "a romandre ferms davant de l'enèsim atac per part de l'estat espanyol envers la voluntat del nostre poble".

En cas que la judicatura espanyola actuï i pugui arribar a plantejar sancions econòmiques contra els ajuntaments, la CUP emplaça el conjunt del municipalisme català a fer front en bloc a la judicatura espanyola. Segons ha afirmat Angelergues, “en últim terme, davant la imposició espanyola, és l'organtizació i la mobilització popular la que pot garantir l'expressió lliure de la voluntat del poble català de fer respectar els nostres símbols”.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid