Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Activisme independentista a la Xarxa

Ahir al vespre a Òmnium Cultural, va tenir lloc una taula rodona sobre l'activisme independentista a la xarxa. Sis experiències sorgides des de la societat civil van reflectir el dinamisme de les reivindicacions nacionals a través de la xarxa. Unes experiències que es complementen i visualitzen el conjunt de tota la nació, la de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó, i la seva lluita per assolir la Independència.

15/02/2008 23:12 Comunicació
L'acte moderat per Roger Buch i van participar Xavier Mir (Xarxa de Blocs Sobiranistes), Oriol Falguera (Freecatalonia.com), Guillem Sureda (Racó Català) i Joan Camp (Directe.cat), Marc Belzunces (EstatPropi.cat ) i Carles Benítez (Llibertat.cat).
 
Com informa Òmnium Cultural a la seva crònica de l'acte, es va posar èmfasi en incoporar l'anglès per internacionalitzar les reivindicacions nacionals. També es va remarcar que amb Internet s'havia trencat el monopoli de la informació que tenien els grans mitjans de comunicació. Així com el dinamisme de la societat civil catalana a través de la xarxa que ha assolit victòries com els dominis puntCAT.
 
Dinamisque que queda reflectit amb la consolidació del moviment blocaire català, la participació als fòrums i nombroses webs catalanes amb reivindicacions socials i ecologistes.  
 
Des del públic, Èric Bertran va exposar la seva experiència a la xarxa. I com des de Youtube, el vídeo sobre el seu cas té prop de setanta mil comentaris i ha estat reproduït més de mig milió de vegades.
 
 
Per saber-ne més:


Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid